Barf til hvalpe giver en sund og rask hund 10. februar 2017 11. februar 2017 Mie Jacobsen
Iams (foto: petworld.dk)

Iams (foto: petworld.dk)

Det kommer an på mange ting, for at vide hvilket foder, der passer bedst til din hund. Det er blandt andet alder, størrelse og hvilken diæt, dyrlægen anbefaler til din hund. Det er derfor heller ikke uden betydning, hvilket foder, du køber. Specielt hvis du har en hvalp.

 

Som hundeejer har du sikkert også nogle præferencer. Nogle foretrækker at det er tørfoder. Andre lader hunden spise resterne fra middagsmaden. Andre vælger den billigste i supermarkedet, og til sidst er der dem, der går op i at sammensætningen af næringen er rigtig. Det giver derfor også sig selv, at der er en del delte meninger om hvad der er rigtigt at foder sin hund med.

 

Men hvis din hund er meget aktiv, for eksempel på grund af jagt eller agility, er kvaliteten i foderet mere vigtig end du måske går og tror. Det er nemlig ikke uden betydning hvad, der er i, hvor meget hunden får og hvornår, når det kommer til ydeevne og foder. Det samme gælder din hvalp hvis den skal vokse op til at være en sund hund. Du kan for eksempel prøve med BARF.

 

Prøv med BARF

 

Barf står for Bone and Raw food. Det går i alt sin simpelhed ud på at fodre hunde efter den naturlige, oprindelige kost, som vilde hunde og ulve spiser. Det gælder hovedsaligt råt kød, grøntsager og frugt. Altså ingen kornsorter, da det sætter hundens fordøjelse tilbage. Det betyder altså også, at der slet ingen tilsætningsstoffer er i foderet. For lige som du selv har bedst af, og måske foretrækker, naturlig og ikke forarbejdet mad, så har din hund også bedst af det.

 

På den måde får din hund også alle de vitaminer og mineraler, den har brug for, og det er både godt for den voksne hund, men specielt også for din hvalp, der skal have alle de næringsstoffer, den kan få, for at vokse efter den rette kurve. Det vil også ofte vise sig i sundere tænder, flottere pels og en glad hund.
Se hvor du kan få Barf til hvalpe her

 

Læs mere:

Brug god tid på akvarie tilbehør og få det rigtige

Hunde kan også godt have allergi, men vi kan hjælpe