Et hundegitter holder styr på din hund under kørsel 17. januar 2017 17. januar 2017 Mie Jacobsen
Gør køreturen mere sikker med et hundegitter (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Et hundegitter betydre mere en sikker tur for din hund (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Kørsel med dyr i bilen kan ofte være en hård omgang. Nogen hunde kan ikke lide at køre i bil, andre trives bedst i en transportkasse, og nogen foretrækker også at have hunden liggende i bunden af passagersædet, så man kan holde styr på den. Det handler naturligvis om at finde ud af, hvad der virker bedst for jer, men et hundegitter kan tit være en god løsning – og særligt til de store hunde. Ved at indsætte et hundegitter i bilens bagagerum giver du din hund dens eget rum, hvor den kan bevæge sig frit, og den ikke forstyrres. Det betyder, at din hund hurtigt vil finde ro, og hvis den gentagne gange placeres i bagagerummet bag hundegitteret, så vil den hurtigt erfare, at det er dens faste plads. Det betyder også, at den vil blive mere regelret og nemt vil adlyde.

Et hundegitter er den sikreste løsning for både dig og din hund

Fordi et hundegitter beskytter din hund mod fare, kaldes det ofte et sikkerhedsgitter. Hvis din hund normalvis sidder på enten forsæde eller bagsæde, hvor den frit kan gå rundt, så er der risiko for, at hunden forstyrrer din kørsel, hvilket potentielt kan ende i en ulykke. Et hundegitter er derfor den bedste løsning for både dig, passagerer og hunden selv.

Det hundegitter, du står og mangler

Alle hundeejere har ikke samme behov, og det handler derfor om, at du skal finde den løsning, der løser jeres udfordring. Måske er du ikke vild med, at hundegitteret ser så voldsomt ud bag bilen, og i det tilfælde kan du med fordel undersøge, om et monteringsnet ville passe dig bedre. En tredje form for hundegitter er et ventilationsgitter, som er genialt til hunden, der skal vente i bilen, eller som ofte får det varmt. Ved at sætte dette gitter på ruden sikrer du dig, at din hund ikke kan hoppe ud under hverken afventning eller transport.

Klik her for at finde ud af, hvilket hundegitter du skal bruge

Se flere tilbud til hunde her:

Et hundetæppe giver dig frihed og mindre rengøring

Brug Moser, når du skal pleje din hunds pels