Et hundetæppe giver dig frihed og mindre rengøring 9. januar 2017 9. januar 2017 Mie Jacobsen
Et hundetæppe kan bruges både i bilen og i hjemmet (foto: petworld.dk)

Et hundetæppe kan bruges både i bilen og i hjemmet (foto: petworld.dk)

Når du har en hund, er det også ofte lig med en masse sand og våde poter inde i hjemmet. Det kan betyde en masse rengøring og afvask af hundekurv med mere. Men det er der heldigvis råd for.

Hundetæppet tager lidt af skidtet

Med en hund, der højst sandsynlig er ude og inde af hjemmet flere gange om dagen og i alt slags vejr, kan det godt give nogen potemærker i hjemmet og sand alle vegne. Specielt der hvor hunden befinder sig mest: i hundekurven eller hundesengen. Det betyder også at du måske en gang for tit skal vaske puden eller tørre snavs af.

Med et hundetæppe kan du dog være fri for at gøre det en ekstra gang. Hvis hundetæppet ligger på sengen eller i kurven, har hunden også noget at tørre poterne af i, inden den bevæger sig ud i hjemmet med våde fødder. tæppet tager snavs og sand og kan let vaskes for at blive ren igen og klar til en ny omgang.

Brug for eksempel også hundetæppet når du skal have hunden med i bilen, men ikke er så meget for våde poters kontakt med bilsædet. Så er du fri for at skulle gære bilen ren efter hver tur, du har med hunden.

Hundens andet hjem

Du kan med fordel også tage hundetæppet med dig, når hunden skal med på besøg. I og med hunden bruger meget tid på tæppet lugter det også dejligt bekendt. Det kan du bruge som fordel, når du skal ud af hjemmet og på besøg. For at undgå at hunden går hvileløst rundt hos andre, kan du tage tæppet med, og pludselig har hunden en plads, den kender og gerne vil være.

Du kan få hundetæpper i mange prisklasser og mange forskellige kvaliteter. Hvilken du skal have afhænger i høj grad af hvad du skal bruge den til og hvor slidt den må blive.

Se udvalget af hundetæpper her

Se flere tilbud her:

Capstar hjælper både din hund og din kat af med lopperne

Brug Moser, når du skal pleje din hunds pels