Få en sund og rask kanin med et kaninbur udendørs 4. oktober 2016 4. oktober 2016 Mie Jacobsen
Et fint udendørs kaninbur med løbegård (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Et stort flot udendørs opholdssted for kaniner (foto: petworld.dk)

De fleste kaninejere har deres kaniner stående indenfor hele året, fordi de tror at det er det bedste for kaninen. Men kaniner har rent faktisk godt af, at opholde sig uden for i den friske luft. Derfor kan du med rette investere i et kaninbur, som du kan have stående udendørs. Så kan du eksempelvis have din kanin i det udendørs bur om sommeren og foråret, mens du flytter den indenfor når det bliver koldere.

Din kanin vil elske et udendørs kaninbur

Og der er slet ikke nogen tvivl om, at du vil få en kanin der er langt mere glad og energisk, end du tidligere har oplevet, når du giver den mulighed for at komme udenfor. Kaniner elsker nemlig at kunne mærke den friske luft, og derfor vil den blive mindre glad af at stå indendørs hele året.

Det er dog vigtigt, at du sørger for at stille dit udendørs kaninbur et sted, hvor din kanin ikke bliver ramt af en masse blæst og regn.

Mange typer af udendørs kaninbure

Der findes rigtig mange modeller, som du kan vælge mellem, når du skal finde dit udendørs kaninbur til din kanin. Og du kan med rette tage højde for, hvad der vil passe perfekt ind i haven. Kaninburet kan nemlig være med til at skabe rigtig god hygge i haven, fordi det ligner et lille hus. Derfor kan du eksempelvis købe et kaninbur, der vil passe perfekt ind i en lille hyggekrog i hjørnet af din have. På denne måde sikrer du dig også, at din kanin vil stå i nogenlunde læ.

Kaninburene kan fås i mange forskellige størrelser, så lige meget hvad du har plads til, bør du kunne finde en model, der kan være i din have. Kaninburene kan fås i små etplanshuse, men hvis du ønsker en løsning, der virkelig vil gøre det muligt for din kanin, at bevæge sig og have det sjovt, kan du købe et kaninbur i to etager.

Køb eksempelvis dit kaninbur udendørs her

Se flere kaninbure her:

Kaninbur med løbegård er den bedste løsning

Kanin bure beskytter og passer godt på kaninerne