Gør dit kæledyr sundt med foder fra Hills Prescription Diet 28. januar 2017 28. januar 2017 Mie Jacobsen
Hvor køber du hundefoder? (foto lavprisdyrehandel.dk)

Vælg et sundt foderprodukt til dine kæledyr (foto: petworld-vet.dk)

Et sundt kæledyr er et kæledyr, der spiser ordentligt. Med foderet fra Hills Prescription Diet har du enhver mulighed for at hjælpe din kat eller hund til en sundere livsstil. Der er foder til ethvert problem.

Foder til alle

Der er foder til de hunde, der skal tabe sig og som gerne skal lidt op i gear igen. Det vil sige, at foderet er udviklet til, at din hunds mobilitet bliver bedre efter en lille måneds tid, og foderet er sammensat sådan, at hundens kropsvægt reduceres med 13% i løbet af to måneder. Og det er ikke farligt, tværtimod.

Der er også foder til katten, der har fået sukkersyge eller allergi. Stofferne i foderet stabiliserer de ting i kroppen, som har givet sygdommen. Det betyder ikke, at den går helt væk, men gør at katten kan leve med allergi eller sukkersyge, uden at den skal ud og have medicin i den ene eller anden form.

Og uanset om din kat er ung eller gammel, eller om din hund er af en stor eller lille race, så har Hills Prescription Diet foderet. Det gælder også, hvis du bare vil købe det som et supplement til den almindelige kost, eller I kun vil have dét foder.

Alt foderet er klinisk dokumenteret, og det betyder, at foderet virkelig kan hjælpe din kat eller hund til at blive sundere, uanset om det er nyresten, diabetes, om katten er blevet senil, eller om hunden har vægtproblemer.

Udover at du kan give dit kæledyr foder til at afhjælpe sygdomme, skal du selvfølgelig helt generelt sørge for at holde dit kæledyr sundt og rask. Husk at fodre det dagligt og give det rigeligt vand at drikke. Og ikke mindst skal du huske at give din hund eller kat motion hver eneste dag. Så bliver det hele lidt bedre.

Læs mere om Hills Prescription Diet her, og find ud af, hvordan du bedst hjælper dit kæledyr til en sundere hverdag

Se flere tilbud på hundefoder her:

Hjælp dit dyrs sundhed med Hills Prescription Diet

Hundefoder skal passe til din hund