Hjælp dit dyrs sundhed med Hills Prescription Diet 6. december 2016 6. december 2016 Mie Jacobsen
Hundefoder (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Det rette foder betyder alt for din hund (foto: petworld-vet.dk)

Når din hund eller kat får problemer med sundheden, kan det være svært at hjælpe. Ingen ønsker, at deres dyr skal gå rundt og lide, og derfor er det oplagt at overveje foder fra Hills Prescription Diet, hvis din hund eller kat har problemer med sundheden, uanset om det drejer sig om sukkersyge eller problemer med nyresten.

Hills Prescription Diet er lavet specielt til at hjælpe din hund eller kat med dens sundhedsproblemer. Det er terapeutisk foder, som smager godt, og det findes både som tør- og vådfoder.

Hills Prescription Diet til problemer med maven

Foderet fås i mange forskellige varianter til forskellige sundhedsproblemer. Der er for eksempel en variant til problemer med maven og tarmene, en variant mod overvægt, en til leverproblemer, en til nyrelidelser og en til sukkersyge. Uanset hvilket problem din hund eller kat har, er der altså noget i Hills Prescription Diets sortiment, som kan afhjælpe problemerne. På den måde kan du hjælpe din hund eller kat ved at give den terapeutisk foder.

Hudlidelser og bedre bevægelighed

Det er ikke kun problemer med organerne, Hills Prescription Diet kan hjælpe med. Der findes også en variant, der giver bedre led og bevægelighed for din hund eller kat. Derudover er der en variant, der hjælper mod hudlidelser.

Foder til tandproblemer

Hills Prescription Diet har også fodervarianter, der hjælper mod tand- og tandkødsproblemer. På den måde hjælper du din hund eller kat til at styrke dens tænder. Når din hund bliver gammel, er der desuden en variant i sortimentet, der hjælper til ældre hunde, hvis de får aldersrelaterede adfærdsændringer.

Klik her for at se et stort udvalg af terapeutisk foder fra Hills Prescription Diet

Se mere her:

Hundefoder skal passe til din hund

En dyrehandel sikrer dyrene stabilitet og store oplevelser