Hjælp dit kæledyr af med lopperne med bayvantic vet 6. januar 2017 6. januar 2017 Mie Jacobsen
Bayvantic er et loppemiddel der virker! (foto: petworld.dk)

Bayvantic er et loppemiddel der virker! (foto: billigdyrehandel.dk)

Din hund eller kat er sikkert slem til at komme ud i skoven eller bare ud i haven og blive godt beskidt og fedtet ind i alt muligt. Og det skal der også være plads til. Men netop derfor skal du som hunde- eller katteejer også være særlig forberedt, hvis dit kæledyr bliver angrebet af lopper, flåter eller det der er værre.

Loppemidler

Der findes mange forskellige midler mod lopper og flåter i dag, og de er stort set alle sammen udviklet til at kunne klare det meste på kortest tid. Det gælder både tabeletter, loppehalsbånd eller shampoo. Og så er der pipetten. Den er nem at bruge og koster meget lidt. Et godt eksempel er den fra Bayvantic vet. Der er ingenting, der irriterer hele tiden, og du skal ikke tvinge nogen pille ned i munden på din kat. Pipetten virker i op til 4 uger, så ikke kun tager den det netop forekommende loppeangreb, den holder også andre lopper væk.

Men hver har sin smag, og det kommer helt an på, hvilket kæledyr du har, hvilket middel du skal bruge. Er du i tvivl, så spørg altid en dyrelæge. De vil give dig de rigtige og bedste råd, og sjældent de billigste.

Det skal du også huske

Udover at du hurtigt skal have fat i et loppemiddel, skal du også huske at være god ved din kat. Sørg for at få ryddet ud i tingene, den har leget med eller ligget i som f.eks. puder eller tæpper. Så undgår du et nyt angreb.

Og så skal du selvfølgelig sørge for at holde øje med din kat eller hund i dagene og ugerne efter angrebet, så du er sikker på, at den ikke udvikler allergi eller lignende fra loppemidlet.

Se udvalget af loppemidler – blandt andet pipetten fra Bayvantic vet lige her, og få gode råd til dit kæledyr med på vejen

Se flere gode tilbud på loppemidler, der virker her:

Capstar hjælper både din hund og din kat af med lopperne

Loppemiddel til katte – der virker!