hundehalsbånd i læder sikrer dig et halsbånd for livet 2. februar 2017 2. februar 2017 Mie Jacobsen
Hundehalsbånd (foto minaltan.dk)

Hundehalsbånd (foto billigdyrehandel.dk)

Når i får nyt medlem i familien, for eksempel i form af en hund eller en kat, er der en del ting, man skal have anskaffet sig. En af de ting, der er gode at have er et hundehalsbånd. Det er et af de ting, der fås i mange forskellige materialer. Et af de mest populære er halsbåndet i læder, som har en masse fordele.

 

Vælg et halsbånd i læder

 

Et halsbånd, hvad enten det er til hunde eller katte, kommer ofte i mange forskellige materialer og designs, der alle har deres egne fordele og ulemper. Nogle hundehalsbånd passer også bedre til nogle racer end andre. Men uanset hvad, kan du finde et, som passer til din hund. Et af dem, der passer de fleste er et læderhalsbånd.

 

Hundehalsbåndet i læder kan findes i mange forskellige størrelser og forskellige tykkelser. Derfor kan det være en god idé at måle din hund omkring halsen inden du skal købe halsbåndet. I mange tilfælde er det dog også muligt at indstille halsbåndet i flere forskellige størrelser. Samtidig er det også muligt at lave flere huller i læderet, hvis du skal købe et halsbånd til din hvalp, som alt andet lige vil vokse hurtigt. På den måde kan din hund vokse med halsbåndet. En anden fordel ved et læderhalsbånd er nemlig at det er et materiale der er yderst slidstærkt og derfor kan holde i mange år. Det er også det, der ofte gør at læderet bliver flottere med alderen.

 

Sikkerheden skal være i orden

 

Hvis du skal have et halsbånd til din hund, skal du også overveje sikkerheden når du skal gå tur – uanset om du vælger et halsbånd i læder eller et andet materiale. Det kan derfor være en god idé enten også at købe reflekser eller en lygte, du kan påføre halsbåndet eller hunden, så du gør det muligt at se hunden og dig når i går ude i mørket om morgenen eller om aftenen. Det øger både sikkerheden for trafikken og jer, og i kan derfor gå tur med god samvittighed.

 

Køb flotte hundehalsbånd i læder her