Husk at pleje din hunds pels med furminator 31. oktober 2016 31. oktober 2016 Mie Jacobsen
FURminator (foto: petworld.dk)

Furminator til at pleje din hunds pels (foto: petworld.dk)

En hund fælder rigtig meget. Den skifter som udgangspunkt pels to gange om året, når den skal henholdsvis smide vinterpelsen om foråret, eller smide sommerpelsen om efteråret. Derfor kan der være meget hår, både før, under og efter der bliver skiftet pels.

Der er dog stor forskel på, hvilken slags hund det er. De forskellige racer har jo forskellig længde pels, og er din hund bygget til at leve udendørs, har den mere pels, der skal skiftes.

Der er ikke så meget, du kan gøre for at forhindre fældningen, men du kan dog alligevel  hjælpe det hele en lille smule på vej. Først og fremmest skal hunden have noget ordentlig kost. Ligesom med dig selv påvirker forskellige fiskeolier også sundheden i dit hår. På samme måde virker det med din hunds pels.

Derudover er det vigtigt at få børstet regelmæssigt. Husk at gøre det udenfor, for det kan give et ordentligt griseri i stuen med hundehår over det hele.

 

Hvorfor vælge en Furminator?

Der findes rigtig mange både dyre og billige børster på markedet, men Furminator er dén, der virker bedst og fås til alle størrelser og racer af hunde. Den bliver udviklet løbende, så den hele tiden passer til din hund.

I modsætning til en billig, almindelig børste holder den også længere, og derfor er det en god idé at investere i en sådan.
Det er en manuel trimmer, hvilket betyder, at der ingen elektronik er. Dét, den gør, er at den fjerner de løse hår i pelsen og samtidig fjerner den underulden, så den får så meget med som muligt helt uden at gøre skade på din hund. Det betyder også, at den mindsker fældning med op til 90%.

Også til kat

Udover at Furminator fås til alle slags hunde i alle størrelser, kan du også få en til din kat. Det fungerer på samme måde, maskinen er bare det mindre og passer til formerne på en kat.

Find lige netop din Furminator lige her

Du kan også finde en Furminator her:

Furminator plejer din hunds pels samt negle

Furminator som et effektivt middel til dyrehårene