Kaninbur med løbegård er den bedste løsning 12. august 2016 12. august 2016 Mie Jacobsen
Et fint udendørs kaninbur med løbegård (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Et fint udendørs kaninbur med løbegård (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Mange familier er vilde med kæledyr – med god grund. Det giver anledning til gode oplevelser for hele familien – og det kan især være lærerigt for de yngste. De lærer at tage ansvar for noget andet end dem selv. Det kan eksempelvis være tilfældet med kaniner. Her lærer barnet at passe og pleje de pelsede venner.

De lærer også noget helt grundlæggende om dyr: at de også har følelser. Børn, der slet ikke har haft kendskab til dyr, får hurtigt et mærkeligt forhold til dem. Derfor kan der være idé i at vænne dem til dyr løbende – om ikke andet kan man sørge for at besøge dyr forskellige steder, når det er muligt.

Mange børn vil gerne have kaniner, fordi de er nuttede at se på. Derfor er det vigtigt at snakke med børnene om, at valget forpligter – hver dag. Kaniner skal også passes og plejes, selvom man som forældre selvfølgelig sagtens kan hjælpe barnet.

Kaninbur med løbegård er godt

Hvis man beslutter sig for at anskaffe sig kaniner, er der mange ting, man skal overveje. Først og fremmest skal man have et bur. Kaniner er flokdyr, så der skal gerne være plads til et par stykker. Samtidig ligger det til deres natur, at de hopper og løber, og derfor skal de kunne bevæge sig. Det kræver en løbegård.

Med en løbegård kan kaninerne udfolde deres naturlige instinkter, og på den måde trives de bedst. De skal ud og røre sig, hvis de skal have det godt. Man kan også tage dem ud af buret i snor, hvis de skal have endnu bedre udfoldelsesmuligheder.

Gåture kræver naturligvis bare en større indsats og tid, og derfor er løbegården helt uundværlig. Så har kaninen nemlig altid mulighed for at bevæge sig – også selvom du ikke tager den ud på hoppetur.

Se et stort udvalg af kaninbure med løbegård her

 

Se flere kaninbure her:

Kanin bure beskytter og passer godt på kaninerne

Hvordan finder man de bedste kanin bure?