Køb et hundehalsbånd, der sidder godt på din hund 15. juli 2016 15. juli 2016 Mie Jacobsen
Hundehalsbånd (foto minaltan.dk)

Hundehalsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

Hvis du har hund, bliver du også nødt til at have et hundehalsbånd. De to ting hænger uløseligt sammen, men hvilket hundehalsbånd skal du købe? Det afhænger alt sammen af, hvilken type hund du har, og hvor stor den er. Der findes et utal af hundehalsbånd. Du kan få hundehalsbånd lavet i nylon, læder, kæde eller webbing, som er et bånd lavet af både polyster og bomuld.

Der er mange muligheder, men det vigtigste er, at hundehalsbåndet passer til din hund. Det betyder, at en lille hvalp ikke behøver en kæde, men derimod vil et nylonhalsbånd være helt fint. Nylonhalsbånd er yderst holdbare og slidstærke og er samtidig også behagelig for din hund at have på. Nylonhundehalsbånd er de klassiske halsbånd, som fungerer til de fleste hunde.

Hvis du har en stor Dubberman eller anden stærk hund, kan det være en god idé at købe et webbing halsbånd. Webbing er et meget stærk materiale, som kan holde til det meste. Du kan også købe et læderhalsbånd. Det har mange af de samme egenskaber, men er samtidig også flot. Et læderhalsbånd bliver ofte flottere med tiden, så det er samtidig også en investering, som holder i mange år.

Valget af hundehalsbånd afhænger både af hundens størrelse, men også din smag. Derfor er det rart med et stort udvalg af hundehalsbånd, så der er et halsbånd til enhver hund.

Find det rette hundehalsbånd

Det er vigtigt, at hundehalsbåndet passer til din hund, for ellers risikerer du bare, at det falder af. Derfor skal du måle omkredsen af hundens hals. Når du har gjort det, kan du finde det halsbånd, der sidder helt perfekt på din hund.

Alle hundehalsbånd er regulerbare, men der er et minimum og maksimum mål, som står angivet på hundehalsbåndene. Selvom du kan være bange for at købe et hundehalsbånd, som er for stort, så er det vigtigt, at det heller ikke sidder for stramt, for så strammer det om hundens hals. Du skal derfor finde et hundehalsbånd, hvor hundens halsmål ligger mellem minimum og maksimum målet.

Hvis du vil vide mere om hundehalsbånd, så klik her 

Se mere her:

Hunter halsbånd er praktisk, ergonomisk og smukt rent æstetisk

Slip af med lopperne med Advantage loppemiddel