Køb et hyggeligt kaninbur udendørs til sommeren. 13. februar 2017 13. februar 2017 Mie Jacobsen
Et fint udendørs kaninbur med løbegård (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Et fint udendørs kaninbur med løbegård (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hvis man har en kanin, bør man købe et udendørs kaninbur, hvor den hvert fald kan opholde sig i de varmere perioder. Dette vil kaninen elske og familien vil formentlig også synes at det er hyggeligt, at man kan være uden for med kaninen på de solrige dage, hvor resten af familien i forvejen opholder sig i haven. Samtidig er der andre fordele forbundet med et kaninbur. Eksempelvis at man kan tilkoble en løbegård, som kan sikre kaninen motion.

Et udendørs kaninbur med løbegård

En kanin er et lidt specielt dyr, på den måde at den har nogle særlige behov. Eksempelvis har en kanin brug for, at den kan bevæge sig rigtig meget og dette skal gerne foregå på et lidt større areal, end i et lille bur. Desværre er der mange kanin ejere der ikke er opmærksomme på dette, og derfor får kaninen ikke mulighed for at røre sig nok. Man kan selvfølgelig vælge, at købe en snor til sin kanin, så man bare kan løbe en tur med den i haven, men kaninen vil langt hellere have sin egen løbegård. I en løbegård kan kaninen nemlig få lov til at løbe frit rundt, uden at den er i snor. Kaninen vil derfor føle større frihed, så den selv kan bestemme, hvor den ønsker at gå hen.

Et udendørs kaninbur med masser af plads

Det er dog også vigtigt, at man køber et kaninbur, hvor der er masser af plads til kaninen. Særligt hvis man har mere end en kanin, er det vigtigt, at kaninburet har den rigtige størrelse. Man skal også sørge for, at kaninburet står lidt i læ, og at der ikke kan komme fugt derind. Derfor er det en god ide, at have buret stående i en krog i haven eller lignende.

Se et udvalg af kaninbur udendørs ved at klikke her.

 

Klik videre herind:

Et hundegitter holder styr på din hund under kørsel

Gør dit arbejde lettere med fodertrug til høns