Royal canin hypoallegenic er løsningen imod allergi. 20. marts 2017 21. marts 2017 Mie Jacobsen
Allergi hos hunde (foto: petworld-vet.dk)

Allergi hos hunde (foto: petworld-vet.dk)

Har man en hund der har været uheldig og fået konstateret allergi, er det vigtigt at tage problemet seriøst. Allergi behøver nemlig ikke at være noget, der vil mindske hundens livskvalitet, men hvorvidt det alligevel er tilfældet, er op til hundens ejer. Hundens ejer er nemlig den eneste, der kan gøre noget ved problemet med allergi og der er ingen grund til ikke at gøre det, for problemerne kan løses meget enkelt og uden at det behøver, at være specielt dyrt.

Din hund kan have brug for royal canin hypoallegenic

Det er naturligvis forskelligt, hvad allergi hunde har brug for. I bund og grund handler det om, hvilken type allergi hunden har. Man skal altså finde ud af, hvad det er hunden reagerer på. Måske er den allergisk overfor noget bestemt, som eksempelvis lopper eller pollen. Eller måske lider den af den almindelige foder allergi, som ikke er unormalt hos hunde. Er dette tilfældet, må man ikke vente med at gribe ind. Jo længere tid en hund lever med foder allergi, desto mere vil den miste lysten til at spise. Har man ventet for længe, kan det således være svært at få hunden til at spise igen.

Royal canin hypoallegenic kan give hunden et almindeligt liv

Når man skal løse en hunds problem med allergi, må man ikke tænke over hvad det billigste er. Man skal tænke på, hvad hunden har brug for. Har hunden mistet spiselysten på grund af dens foder allergi, kan man give den lysten tilbage ved at fodre den med royal canin hypoallegenic. Grunden til at hunden vil få spiselysten tilbage er, at foderet indeholder meget mere smag, end almindeligt hundefoder. Derfor vil den gerne spise og hurtigt vil den opdage, at mad ikke længere er ensbetydende med, at den får gener.

Køb royal canin hypoallegenic til din hund her.

 

Se mere:

Man bør udstyre sin kat med et kattehalsbånd

Frontline Combo Vet redder din hund fra flåter og lopper