Spar penge på hundeklipningen med oster golden a5 27. september 2016 27. september 2016 Mie Jacobsen
Oster hundeklipper er super praktisk (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Oster hundeklipper er super praktisk (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Som hundeejer medfølger der nogle pligter, som man ikke kan komme uden om. En af disse er at skulle have sin hund klippet, men det er faktisk noget som du selv kan klare, hvis du investerer i en oster golden a5 klippemaskine.

Oster golden a5 til alle racer

Lige meget hvilken hunderace din hund tilhører, vil du kunne klare klipningen med en oster golden a5. Maskinen er beregnet til alle slags pelse og giver et flot og professionelt resultat. Den er samtidig også nem at bruge og du skal derfor ikke være bange for at kaste dig ud i klipningen, selvom du aldrig har prøvet det før. Og det giver rigtig god mening selv at klare klipningen. Hvis du foretager en lille investering nu og her, kan du nemlig i længden både spare penge og spare rigtig meget tid.

Ofte vil den nærmeste hundefrisør nemlig ligge et stykke væk, og derfor stiller det krav til, at du kan aflevere og hente din hund ved hundefrisøren. Det kan være meget svært, at få passet ind i en hverdag med mange planer. Og det kan også hurtigt blive en meget dyr fornøjelse, hvis du vil have klippet din hund hos en hundefrisør. Derfor er det en god ide selv at klare klipningen, da du hurtigt vil have sparet på det. Og det kan blive til rigtig mange penge i længden; penge som du kan bruge på noget andet.

Forskellige modeller af oster golden a5

Der findes mange forskellige modeller af oster golden a5. Modellerne varierer eksempelvis i størrelsen på de skær, der skal bestemme hvor kort din hunds pels skal blive. Til nogle af modellerne medfølger der herudover også en eller flere sakse, der kan gøre det lettere at klippe din hund nogle bestemte steder i pelsen. Det er nemlig ikke alle steder det er hensigtsmæssigt, at foretage klipningen med maskine.

Køb derfor en oster golden a5 og spar penge på hundeklipningen

Se mere her:

Læs hvordan du hjælper hunde af med allergi

Advantage er et loppemiddel blandt mange