Advantage er et loppemiddel blandt mange 30. juni 2016 30. juni 2016 Mie Jacobsen
Vælg Capstar, når du skal hjælpe dit kæledyr af med lopper (foto: petworld.dk)

Find et middel imod lopper (foto: petworld.dk)

Advantage er et loppemiddel, der gives til katte eller hunde. Der findes mange mærker og varianter af loppemiddel og du kan her læse om både Advantage og om de mange forskellige muligheder, der er for at komme lopperne til livs. Men først kan du læse lidt om, hvad loppen er for en størrelse.

Lopper er et lille insekt som de fleste kender navnet på, men få egentlig ved hvad er. Loppen er meget lille, men kan ses med det blotte øje. Den kan både leve på mennesker og dyr, men det er oftest dine kæledyr, der får lopper og ikke dig. De lever i pelsen på dyrene og suger blod og fugt fra dyret. At de gør det får det til at klø på dyret. Har din hund eller kat fået lopper, vil du derfor se, at den klør sig en del.

Det er meget generende for din hund eller kat at have lopper. De ved dog af gode grunde ikke, hvad det er er, så derfor vil du opleve at de klør sig helt uhæmmet og måske ændre adfærd og bliver irritable. Dette kan resultere i, at de klør hul og får et bakteriefyldt sår. Vær derfor opmærksom på, om din hund eller kat har fået lopper, så du kan stoppe angrebet i en fart.

Vælg advantage loppemiddel

Vil du være på den sikre side, så kan du vælge loppemidlet Advantage til at komme lopperne til livs. De har forskellige produkter til både killinger og voksne katte.

Blandt loppemidler findes der både loppehalsbånd og loppemiddel i sprøjte. Loppemiddel i sprøjte fungerer sådan, at du giver katten en eller flere sprøjter i kattens nakke. Dette spreder sig ud i katten og sørger for at lopperne dyr. Det er faktisk det samme loppehalsbåndet gør, her skal du bare ikke bruge nogen sprøjte.

Du kan læse mere om de forskellige loppemidler og købe Advantage loppemiddel her 

Se flere gode loppemidler her:

Slip af med lopperne med Advantage loppemiddel

Capstar til når din kat eller killing har fået lopper