Advantage loppemiddel kat fjerner alle lopper 8. maj 2017 8. maj 2017 Mie Jacobsen
Loppemiddel hund (foto: petworld.dk)

Det er rigtig træls for din hund at have lopper (foto: billigdyrehandel.dk)

En kat med lopper kan blive irriteret og aggressiv, og det er ikke altid nemt at kende sin kat, hvis den har fået lopper. Har du opdaget, at din kat har fået lopper, er du allerede godt på vej til at give din kat et bedre liv. Ofte kan det nemlig være svært at få øje på lopperne på katte, da de er meget renlige dyr. For at fjerne lopper kan man bruge et middel som Advantage loppemiddel kat.

Advantage loppemiddel kat er den langsigtede løsning mod lopper

I forhold til mange andre loppemidler er Advantage loppemiddel kat et af de bedre, og det anbefales da også af mange katteejere. Det gode ved Advantage loppemiddel kat er, at det sikrer en langsigtet bekæmpelse af lopper på din kat. Den største del af loppeproblemer er nemlig ikke at finde på dyrene, hvor det anslås, at blot 5% af lopperne findes. Resten skal derfor findes i kattens omgivelser, hvor æg og larver har masser af plads til at boltre sig. Hvor mange andre loppemidler blot dræber de levende lopper på katten, virker Advantage loppemiddel kat ved at det slår alle levende lopper ihjel og forhindrer, at nye lopper hopper på katten i op til 4 uger.

Brug Advantage loppemiddel kat sammen en grundig rengøringsindsats

Selvom Advantage loppemiddel kat virker effektivt mod de levende lopper på katten, vil det kun være et spørgsmål om tid, før midlets virkning holder op med at være der, og så vil katten være fyldt med lopper igen. Når man bruger Advantage loppemiddel kat, er det derfor vigtigt også at støvsuge omgivelserne grundigt, så alle æg, pupper og larver også fjernes. Man skal derudover også sørge for at vaske alle tekstiler, som katten kan have været i kontakt med. Ved at støvsuge, smide støvsugerposen ud og vaske alting på 60 grader, kan man sikre, at der ikke kommer en ny loppeepidemi i hjemmet inden for nærmeste fremtid.

Køb Advantage loppemiddel kat på denne side

Se flere tilbud på loppemidler her:

Hjælp dit kæledyr af med lopperne med bayvantic vet

Capstar hjælper både din hund og din kat af med lopperne