Advantage vet er en effektiv loppekur til hunde 21. april 2017 21. april 2017 Mie Jacobsen
Bayvantic er et loppemiddel der virker! (foto: petworld.dk)

Bayvantic er et loppemiddel der virker! (foto: petworld.dk)

Ligegyldigt hvor godt man passer på sin hund, er det næsten umuligt at undgå besøg fra lopper. En hund kan nemlig få lopper af nærmest ingenting. Det kræver eksempelvis blot, at den kortvarigt er i kontakt med en anden hund, der har lopper. Men er man så uheldig at uheldet er ude, er der heldigvis god hjælp at hente. Man kan nemlig komme af med lopperne hurtigt, hvis man benytter sig af loppemiddel fra advantage vet.

Mindre arbejde med advantage vet

Det sidste man har brug for, når ens hund har fået lopper er, at det tager en evighed at komme af med lopperne. Vil man ikke stå i denne situation, skal man benytte sig af advantage vet loppemiddel. Bruger man dette loppemiddel, vil man nemlig trygt kunne stole på, at lopperne forsvinder hurtigst muligt. Men det er ikke kun dette, som loppemidlet gør. Når en hund har fået lopper, ser man ofte at den kan få det kort tid efter igen, selvom lopperne er blevet bekæmpet. Men med advantage vet er hunden også beskyttet i fire uger efter man har behandlet den med advantage vet. Dermed kan hunden blive frisk og loppefri, uden at skulle være i farezonen for, at få lopperne igen. Vil man derfor være sikker på, at ens hund ikke får lopper, kan man vælge at give loppemidlet hver fjerde uge.

Advantage vet til alle størrelser og aldre

Det er dog forskelligt fra hund til hund, hvor meget advantage vet loppemiddel, som hunden skal have. Det afhænger nemlig helt af dens størrelse, det vil sige vægt, og hvilken alder hunden har. Derfor skal man sørge for at købe lige præcis den type advantage vet, som ens hund har brug for. Advantage vet kan også fås til katte, således at de også kan være beskyttet mod lopper.

Køb advantage vet og kom af med lopperne på petworld.dk.

 

Læs mere:

Et billig akvarie er et hjem og et fristed for fisk

Loppemiddel hund fjerner lopper og kløen hos din hund