Capstar til når din kat eller killing har fået lopper 9. maj 2016 9. maj 2016 Mie Jacobsen
Vælg Capstar, når du skal hjælpe dit kæledyr af med lopper (foto: petworld.dk)

Vælg Capstar, når du skal hjælpe dit kæledyr af med lopper (foto: billigdyrehandel.dk)

Katte eller killinger med lopper er ulækre. De kradser og klør sig hele tiden og det er  hverken til at holde ud at se på eller til at være i nærheden af. Derfor gælder det om at få givet din kat eller killing noget loppemiddel i en fart. Noget loppemiddel der virker rigtig hurtigt er loppemidlet Capstar.

Capstar loppemiddel er tabletbaseret loppemiddel. Det betyder, at du ikke skal rode rundt i din kats eller kattekillings loppebefængte pels, for at give dem et loppehalsbånd på eller en loppesprøjte. I stedet kan du blot give dem en kapsel af Capstar.

Sådan virker Capstar på din kat eller killing

Når du bruger Capstar, så er det et stof i pillerne, der får lopperne til at dø. Det aktive stof er nitenpyram, der påvirker loppernes nervesystem, så de bliver dræbt. Virkningen er så hurtig, at du vil kunne se en effekt efter kun 15-30 minutter. Og når der er gået 6-24 timer, så er lopperne døde. Derfor kan det være en god idé at sørge for, at din kat er udenfor, så den ikke grisser. Men hold øje med, at katten eller killingen ikke brækker pillerne op i en hårbolle, for så har Capstar ingen nytte.

Selvom alle lopperne er døde, så vil der være loppeæg. Brug derfor Capstar hver eller hver anden dag, indtil angrebet af lopper er stoppet. Du bør dog ikke give mere end en behandling med Capstar om dagen. Læs den vedlagte seddel grundigt.

Du finder Capstar i alle velassorterede dyrehandler og også på nettet. På nettet er loppemidlet ofte lidt billigere og du kan desuden bestille det lige til døren. Find Capstar på eksempelvis www.billigdyrehandel.dk. Her finder du desuden også mange andre ting som foder og legetøj til din kat eller killing.

Se flere loppemidler her:

Capstar Vet loppemiddel er bedst

Slip af med lopperne med Advantage loppemiddel