En dyrehandel sikrer dyrene stabilitet og store oplevelser 30. juli 2015 30. juli 2015 Mie Jacobsen
Hvor køber du hundefoder? (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvor køber du hundefoder? (foto lavprisdyrehandel.dk)

En dyrehandel bør gerne have det gode udvalg af varer, der kan tilfredsstille en. Det ville ikke give mening, hvis man ikke fandt det, man søgte efter. Således bliver man morgen efter morgen, så snart øjnene slås op, lovet et udvalg af varer, med den største selvfølge. Som træer står i en skov. Det handler altså om at give slip. Det handler om at lade sig selv være. Det handler om at finde de bedst mulige måder at få det bedste ud af tilværelsen på. En dyrehandel har et særligt fokus. Den har nemlig sat sig for at gøre dyrenes forhold perfekte. Dette forhold er konstitueret af et forhold mellem dyr og menneske. Det handler således ikke kun om dyret. Det handler ligeså meget om mennesket bagved. Det kan derfor give god mening, hvis man som menneske overvejer, hvilke forhold, man idealiserer som de perfekte forhold for dyrene. Det er i netop denne overvejelse, at det umiddelbart giver sig. Udvalget er der.

Ikke på rutinen

Dyr er ikke bare dyr, der skal fodres og så lægges til at sove. Dyr er ikke bare til for sjov eller for spøg og skæmt. Det handler om at holde dyr, som bliver tilfredsstillet på en intuitiv og nærværende måde. Det handler om at lade sig selv opsøge og afprøve. Det handler om i fællesskab med dyrene at komme tættere nogle løsninger, der giver pote og skaber muligheder for dyrene. Det giver god mening at forsøge sig med forskellige ressourcer og metoder, der kan åbne op for nogle gode oplevelser.

Et godt udvalg

Heldigvis har en dyrehandel alt fra dagligvarer til eksperimenterende legetøj, der giver hunden oplevelser af en helt anden verden. Her er med andre ord lidt for enhver smag. Det skaber således nogle gode forhold for hundene, når de på den måde bliver udfordret i det daglige.

Gå til en online dyrehandel her

 

Læs mer eom en dyrehandel:

I en dyrehandel kan du finde kæledyr og udstyr