En hund med diarre kan kurres med det rette foder 8. maj 2016 8. maj 2016 Mie Jacobsen
Hundefoder (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Skab sundhed for din hund, med det rette foder (foto: petworld-vet.dk)

Hvad der skal ind, skal også ud. Sådan gælder det i høj grad for hunde og har din hund fået noget mærkeligt indenbords, så skal det også skal det også ud igen og det kommer det ofte i form af diarre. Du skal derfor sørge for, at du holder øje med, hvad din hund spiser, så du ved, hvorfor den får diarre. Det bedste er naturligvis, hvis den aldrig fik dårlig mave, men det er svært at undgå, fordi en hund skal have lov at snuse rundt og når den gør det, så får den nemt noget forkert indenbords.

Det du i høj grad skal vide, det er hvad for noget foder, du giver din hund. Er det noget billigt bras, så kan du også forvente, at din hund reagerer med diarre. Du skal tænke på er, at det foder du giver din hund, bør være det eneste hunden får i løbet af dagen. Det skal derfor være noget meget godt foder, der kan svare til dens næringsbehov.

Skån din hund for diarre

Det er dit ansvar at passe på din hund og det bør du vide som hundeejer. Alt for mange mennesker får ene og alene hund af egoistiske årsager. Du bør huske, at en hund også er et liv at du derfor skal tage dig af den. Dernæst skal du huske at sætte dig ind i din hund. Alle hunde er ikke ens. Fodrer du din hvalp med voksen hundefoder, så bliver den syg.

Du kan skåne din hund for både sygdoms og diarre ved at sætte dig lidt ind i hunden og følge nogle af de gode råd, du finder på nettet. Det vigtigste er at opdrage hunden, når den er hvalp, give den noget godt foder hele livet og lufte den flere gange dagligt. Gør du det, så er det såmænd nemt at have hund.

Find hundefoder her 

Find noget sundt hundefoder her:

Hundefoder bør passe til hundens race og alder

Det er vigtigt at sørge for sundt og nærende hundefoder