Forebyg loppeangreb med frontline pour-on vet 25. december 2015 25. december 2015 Mie Jacobsen
Loppemiddel hund (foto: petworld.dk)

Du kommer nemt af med lopper med Frontline pour-on vet (foto: petworld.dk)

De fleste kæledyrsejere vil gå gennem ild og vand for deres firbenede kræ. Hvis du er den heldige ejer af en hund eller kat, vil du sikkert meget nødigt se den mistrives. Desværre kan hunde og katte komme ud for en række uheldigheder såsom sygdomme, allergi og lopper. Hvis du er kæledyrsejer har du måske allerede stiftet bekendtskab med lopper. Én loppe bliver lynhurtigt til mange og kan være til stor gene for både dig og dit kæledyr. Lopperne kan være besværlige at komme til livs, når de først er mange, så det kan være en god idé at forebygge loppeangrebene. Det er her, frontline pour-on vet kommer ind i billedet.

Kom lopperne i forkøbet med frontline pour-on vet

Med frontline pour-on vet forebygger du loppeangreb på både katte og hunde i op til to måneder! På den måde kan du slappe af, når dit kæledyr er i kontakt med andre dyr eller færdes i have eller natur. Derudover forebygger frontline pour-on vet også flåtangreb, som ellers kan være svære at få øje på i dyrets pels. Produktet kan anvendes på hunde og katte fra otte ugers alderen. Hvis du bruger frontline pour-on vet en gang om måneden, er dit kæledyr godt beskyttet mod diverse utøj, og du kan igen slappe af.

Frontline pour-on vet kan anvendes på både katte og hunde

Frontline pour-on vet kan sprøjtes direkte i kæledyrets pels ved hjælp af en pipette, der medfølger. Produktet er kun egnet til dyr, der endnu ikke er angrebet, eller dyr, der kun er meget let angrebet. Det er vigtigt, at du griber hurtigt ind, så din kat eller hund kan trives uden at skulle generes af loppe- og flåtbid. Ved hjælp af frontline pour-on vet bliver lopper aldrig et problem igen!

Invester i Frontline pour-on vet, klik her

Læs mere om forskellige loppemiddeler her:

Loppemiddel hund fjerner lopper og kløen hos din hund

Loppemiddel til hunde gør en hurtig og effektiv kur