Forkæl din kat med et kattetoilet fra det kæmpe udvalg 4. april 2016 4. april 2016 Mie Jacobsen
Kattegrus (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Giv din kat et ordentligt sted at gå på toilet (foto: petworld.dk)

Der er intet værre end når katten har et uheld på gulvtæppet. Mange katte kan være sippede med de steder, hvor de skal besørge sig, og derfor er der ingen grund til ikke at investere pengene på noget ordentligt. Man må samtidig også lægge i beregningen, hvor mange katte man har – som regel hedder det sig 1 kattebakke pr. kat + 1 ekstra. At have flere kattetoiletter, når man har flere katte forhindrer så vidt muligt rivalisering blandt kattene, der kan være meget territoriale. Opfyldes deres krav om territorium ikke, kan kattene let finde på at besørge sig selv ved siden af kattebakken eller et helt andet sted. Sørg også for at kattetoiletterne er placeres forskellige steder i boligen for maksimal effekt.

Kattetoiletter af alle slags

I sortimentet finder du forskellige typer af kattetoiletter. Først og fremmest det forholdsvis lille og lave rektangulære kattetoilet uden rem eller hus, som er specielt velegnet til killinger, som altså bare ikke kan nå så højt op som større katte. Også ældre katte og syge katte kan have gavn af disse lavere kattebakker, da de ikke oplever samme besvær ved at skulle gå op i kattebakken. Udover de lave kattebakker uden rem og hus, finder man almindelige rektangulære kattetoiletter enten med en rem, som hindrer kattegruset i at samle sig på gulvet imens katten dækker efterladenskaberne til – eller med et hus, som helt hindrer gruset i at falde ud, samtidig med at lugtgenerne drastisk formindskes. Igen har man mulighed for at finde et kattetoilet med hus – men med mulighed for at fravælge kulfilter. Altså to varianter – med eller uden kulfilter. Kulfiltret er med til at sænke lugtgener og anbefales såfremt man ikke bryder sig om lugten af kattebakken. I sortimentet finder du også et smart hjørne kattetoilet, en trekantet kattebakke, skabet til hjørneplaceringer, med et lille hus samt kulfilter for at minimere grusspredning og lugtgener.

Kattebakkerne forhandles i forskellige størrelser og farver. Se også det stor udvalg af tilbehør til kattetoilettet – for eksempel skovle, kulfiltre og grusmåtter.

Find dit kattetoilet her

Find kattebakker:

Slip for gener i hjemmet med en kattebakke

En god kattebakke lader din kat besørge behageligt