Her finder du alle de bedste mærker inden for hundefoder 25. maj 2016 25. maj 2016 Mie Jacobsen
Hundefoder (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Find net dét foder din hund elsker (foto: petworld.dk)

At sikrer sig at sin hund har det godt og lever sundt er et ansvar, som enhver hundeejer burde føle naturligt. Hunde kan overleve på stort set al foder, men kun de bedste mærker af hundefoder tilbyder hunden mange flere ting og bidrager på den måde, også til at din hund får et sundt og godt hundeliv.

Hvilke af de bedste hundefoder mærker er din favorit?

I sortimentet af hundefoder finder du utallige mærker, kendte som ukendte. De lidt dyrere foderprodukter dækker også i en vid udstrækning flere behov hos din hund. Din hund får ikke kun mest muligt næring, men foderet bidrager også til at modvirke visse sygdomstilstande og giver din hund de bedste vilkår for et sundt og rigt liv. De foderprodukter som har særlige foderopskrifter findes blandt andet hos Pedigree, Royal Canin, Hill’s Science Plan, Eukanuba, Arion og Taste og the Wild. Her er der lagt vægt på en lækker smagsnuance med masser af fibre, animalske proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler.

De mange varianter er delt op på forskellige vis – du finder for eksempel foderprodukter til hvalpe, unghunde, voksne hunde og ældre hunde. Samtidig finder du foderprodukter, der er baseret på særlige racebetingede behov. Yderligere findes der selvfølgelig foderprodukter til steriliserede hunde, hunde med tendens til sart mave, foder der mindsker tandsten og tandkødsproblemer, foder der modvirker manglende spiselyst og foder med et højt energiindhold, til de hunde der skal tage på. Ligeledes fodertyper, til hunde på diæt. Der er et utal af fodervarianter, som dækker mange forskellige behov og som uden tvivl vil gøre din hunds livssituation meget lettere og mere behagelig.

Netop fordi der er så mange forskellige typer af produkter, kan det være en god idé at rådføre sig hos sin dyrlæge først, for at klarlægge præcist hvilke behov din hund har, og hvilket foder, der kan dække dem bedst.

Find din favorit blandt det bedste hundefoder lige her

Se mere lækkert foder her:

Hundefoder bør passe til hundens race og alder

Hunde er forskellige, det er hundefoder også