Hold hunden varm med hundetøj 12. november 2015 12. november 2015 Mie Jacobsen
Hundesnor (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Pas altid godt på din hund- giv den hundetøj (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Vi har taget afsked med sommeren og er godt på vej ind i efteråret. Det betyder også, at vinteren nærmer sig med hastige skridt. Som bekendt er vinteren i Danmark lang og kold, og når den først har bidt sig fast, slipper den ikke sit tag lige foreløbig. De fleste mennesker pakker sig ind i flere lag tøj for at holde varmen om vinteren. Ja, du har sikkert selv allerede fundet varme trøjer, huer og halstørklæder frem. Noget, som de færreste skænker en tanke, er, at også hunde kan fryse om vinteren. Det er især mindre hunde og hunde uden tyk pels, der lider under kulden. Det kan derfor være en god idé at investere i noget hundetøj, så din hund kan komme lunt gennem vinteren.

Hold din hund varm hele vinteren med hundetøj

De fleste hunde har et højt aktivitetsniveau og løber rundt hele dagen. Andre er mere mageligt anlagt og holder mest af at ligge stille og gå korte ture. Lige meget hvad skal hunden ikke fryse, når den bevæger sig ud. Eftersom hunde tilbringer en del af deres dag udendørs, er det vigtigt at sørge for, at hunden er godt pakket ind, hvis vejret er dårligt. Der skal ikke ret meget til, før hunden er tilpas. Det er vigtigt, ar hundetøjet er behageligt og let, så hunden ikke generes af det. Det skal faktisk ikke føles som om, at den er iført noget som helst.

Beskyt din hund mod vinterkulden med ordentligt hundetøj

Det kan være en god idé at måle din hund, før du investere i dit nye hundetøj. Så er du sikker på, at tøjet passer. Det skal nemlig helst hverken genere eller stramme på hunden, så det er vigtigt, at størrelsen er rigtig. Ellers er det meget muligt, at din hund vil gøre alt, hvad den kan for at komme ud af hundetøjet.

Shop flot hundetøj, klik her

Find andet udstyr til din hund her:

Få styr på din hund med den rigtige hundesnor

Hundeseler er hunden og ejerens bedste ven