Hvad gør Whiskas bedre end andre typer af dyrefoder? 8. juni 2015 8. juni 2015 Mie Jacobsen
En klassiker (foto petworld.dk)

En klassiker (foto petworld.dk)

Whiskas er blandt frontløberne, når det kommer til moderne dyrefoder, og det er der masser af forskellige årsager til. Whiskas er nemlig noget af det allerbedste, du kan finde, når du skal finde foder til din kat, og derfor vælger enormt mange ejere af katte også at købe Whiskas. Men hvad gør det så lige helt specielt? Det kan jo godt være, at Whiskas bare er ligesom alt andet kattefoder, der er på markedet. Og der er da også en hel del kattefoder på markedet, som også er godt, men Whiskas er blandt de bedste brands.

Whiskas er amerikansk, hvilket vil sige, at det er større og bedre

Alt der kommer fra USA vælger folk tit at kalde ”større” og ”bedre”. Dette ligger der også en del ironi bag, men når det kommer til Whiskas, er der faktisk også noget sandhed inkluderet. Whiskas er nemlig en type kattefoder, som du kan købe meget af uden at betale helt absurde pengebeløb, og det er en af grundene til, at det er så populært blandt katteejere. Whiskas er desuden populært, fordi det kommer i så mange forskellige varianter, som det gør. Whiskas findes nemlig både som kødlignende stykker i dåser og samtidig også som kiks, du kan give din kat, hvis den gør det, den skal.

Whiskas er et brand de fleste kender

Udover at være ekstra godt, så er Whiskas også et brand, som mange katteejere kender. Det er nemlig det mærke, som kendetegnes ved en silhuet af et kattehoved og en meget genkendelig lilla farve. Whiskas er kommet for at blive og mange katteejere i Danmark og i udlandet køber det – ikke mindst fordi Whiskas er så godt, som det er. Så spørgsmålet bliver til sidst: Hvorfor skulle du ikke også købe det?

Find Whiskas produkter til din kat her