Iams mætter kattemaver og giver katteenergi 16. juni 2015 16. juni 2015 Mie Jacobsen
Iams  (foto: petworld.dk)

Iams (foto: petworld.dk)

Katte er sjældent sultne for sjov. Eller det kan de godt være. Men hvis man gerne vil tage sin kat alvorligt, er det altså en god ide at anskue dens behov for andet end bare sjov og spas. For katte har generelt behov af stor betydning, der gerne skal kunne stilles på den bedst mulige måde. Iams er kattefoder, der stiller behovene og føjer energi og liv til skabningerne. Det er sandt, som det er sagt. Det er virkelig i sammenhæng med Iams, at katte kommer i en total kontakt med sig selv og deres livsverden. Det er først, når man er mæt og tilfreds, at man virkelig føler sig i en umiddelbar forbindelse til sit liv. En sulten mave kan man ikke gøre meget andet ved end blot at miave, og det er således en rigtig dårlig ide at nedprioritere maden. Det handler tværtimod om at opprioritere maden og alle de dejlige oplevelser, der bliver skabt, når man spiser sundt og godt. Med Iams får kattene, som de gerne vil have det. Som de perfektionistiske dyr, de er, er der ikke noget som Iams, der kan stille deres sult.

Gode oplevelser og dejlige stunder

Iams skaber altså et trygt og sundt fundament. Her er tale om gode oplevelser og dejlige stunder. Iams fylder ligesom et sandt gourmet-måltid kattenes behov og lader dem spinde af bare glæde. Når kattene på den måde bliver mætte og tilfredsstillede, er der altså ikke andet for end bare at løbe ud i det grønne og gå på opdagelse i naturen. Det er de simple oplevelser, der skaber glæde i kattenes liv. Det er sandt nok.

Et ja til livet

Der skal ikke meget til. Lidt Iams og lidt opmærksomhed. Så bliver kattene glade og tilfredse. Kattene møder livet med et rungende ja, når de spiser sig mætte i Iams. Et ja, der viser dem vejen.

 

Find alt om Iams lige her

 

Læs mere om godt foder fra Iams:

Katte fortjener sund og nærende foder fra Iams

Tags: