Katte fortjener sund og nærende foder fra Iams 19. marts 2015 19. marts 2015 Mie Jacobsen
Iams (foto: petworld.dk)

Iams (foto: petworld.dk)

Skal en kat fodres godt og sundt, er det altså vigtigt, at man som katteejer tager sig tiden til at finde det bedste foder i den bedste kvalitet. Der er ikke noget bedre end at leve sundt. Når man lever sundt i kontakt med de naturlige behov, som kroppen har, er det ofte til at føle og mærke på ens åndedrag, som det er til at mærke på ens tanker og koblinger. Efter enhver hård prøvelse følger et lettelsens suk, et nærmest frigørende aspekt i det at anstrenge sig er den efterfølgende frigørelse, ligesåvel som den efterfølgende fornøjelse. Man kommer simpelthen i kontakt med de mange muligheder, der ligger inden for ens rækkevidde, når man fylder maven op med sund og næringsrig mad. Det gælder virkelig også kattene. Som de humørdyr de nu engang er, har katte også et fundamentalt behov for noget stabilitet. En stabilitet, der bliver tilbudt igennem foder, en stabilitet, der udmønter sig i en glad og tilfreds kat. Katte kommer altså i en dyb kontakt med alt det vigtige og alt det ægte, når de får lov til at spise sig mætte og sunde i kattefoder. Kattefoder er nemlig som sådan næringsgivende, ligesom det også er fundamentalt for kattens velfærd.

En lækker hverdag

Med en glad mave og en sund sjæl føles livet nu engang mere behageligt og frit. At være mæt til dagligt udmønter sig i en fundamental følelse af frihed og eviggyldighed. Man kommer simpelthen i kontakt med noget af det, som hele tilværelsen drejer sig om.

Frigørende og eventyrligt

Det er altså glædesbringende og eventyrligt at blive forkælet med lækker kattefoder som Iams til dagligt. Iams gør jobbet godt. Der findes et stort udvalg af forskellige produkter til alle de forskellige slags katte, der findes. Iams har skabt kattefoder ud fra de individuelle behov, der bør passes og plejes.

 

Find fra Iams til din kat her

Tags: