Kaninbure skal skabe trygge rammer for din kanin 16. april 2015 16. april 2015 Mie Jacobsen
Et udemærket kaninbur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Et udemærket kaninbur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Er I så heldige at have en kanin derhjemme, eller går I bare og drømmer om en? Hvis I blot drømmer, så er det med at få det ført ud i livet, for sådan en sød kanin skaber meget glæde i en familie, hvis altså man kan blive enige om et navn og rengøringen. En kanin er et perfekt kæledyr til både børn og voksne.

Hvilket kaninbur skal være hjem for din kanin?

Når man sådan skal have en kanin, så skal man have fat i en masse udstyr, det er ganske enkelt nødvendigt, for ellers kan man slet ikke have en kanin. Du kan nok gætte, hvad der er det vigtigste at anskaffe? Ja, det er selvfølgelig et kaninbur. Hvis du ikke har et kaninbur, så har din kanin jo ikke et hjem, og det går jo på ingen måde, vel? Når man sådan skal investere i et kaninbur, så skal man gøre sig flere overvejelser. Hvor stort skal ens kaninbur egentlig være? Dette afhænger jo især af, om du skal have mere end en kanin. Og man skal altid huske på, at ens kanin skal have godt med plads, for så har den det bedst. Den skal kunne bevæge sig rundt og ikke føle sig for indespærret, for det vil forringe dens livskvalitet. Derudover skal man også finde ud af, om man skal have et kaninbur, der skal stå inde –eller udenfor, for det er heller ikke helt ligegyldigt. Måske skal du endda have et bur til begge steder? Det vil være godt for din kanin.

Køb dit kommende kaninbur hos en dyrehandler

Kaninbure kan købes flere forskellige steder. Det er altid en god idé at købe sit kaninbur i en dyrehandler. I en dyrehandler har de nemlig et rigtig stort udvalg, og der er professionelle ekspedienter, så hvis du har brug for råd og vejledning, så kan du altid få det.

Klik her og find dit kommende kaninbur