Lad hunden køre sikkert med en hundesele til bil 2. februar 2016 2. februar 2016 Mie Jacobsen
hundesele (foto: billigdyrehandel.dk)

En hundesele til køreturen er en hjælp for både hund og ejer (foto: lavprisdyrehandel.dk)

At køre bil nu om dage virker måske ikke så farligt. Det er sandt at sige, at trafikuheldene i Danmark er nede på et meget lavt niveau – vistnok et af de laveste set i flere årtier, og det er også sandt, at vi generelt er gode til at bruge selen, når vi sætter os ind i bilen. Men dermed ikke sagt, at alt er perfekt. For ofte ser man hunde sidde i bilerne uden seler på. Det er ikke den mest sikre situation. Tværtimod – For også hunde er i farezonen, hvis der skulle opstå et uheld. Derfor kan man ligeså godt investere i en hundesele til bil. For hvis man virkelig gerne vil passe på sin hund, er det nødvendigt, at man også gør det ordentligt. Her er det altså ikke nok, at man blot parkerer hunden bagerst i bilen. Selvom den sikkert nyder godt af friheden på bagsædet, er det nu lidt sikrere og bedre, hvis hunden får lov til at nyde luksusen i at være spændt fast i en sikker tilstand.

Forskellige typer

En hundesele til bil fås i forskellige størrelser og typer. Da biler kommer i mange forskellige former og afskygninger, er det en god ide, at man finder den helt rette sele til både bil og hund. Hunde har ligeledes også forskellige afskygninger. Derfor findes der forskellige størrelser og typer til forskelllige slags hunde. Selerne er i forvejen tilpasningsdygtige og fleksible, hvilket gør dem både komfortable og behagelige for hunden at bruge.

De hyggelige køreture

En hundesele til bil skaber de bedste forudsætninger for hyggelige køreture hunde og ejere imellem. En lækker forårstur i bil bliver bare lidt bedre, når man i sikkerhed og i komfort kan køre langt ud ad de danske landeveje for at finde det bedste sted for en gåtur.

Find meget mere om hundesele til bil her

Find flere seler til hund her:

Hundeseler er hunden og ejerens bedste ven

En god hvalpesele kan holde styr på hunden