Slip af med lopperne med Advantage loppemiddel 26. februar 2016 26. februar 2016 Mie Jacobsen
Loppemiddel hund (foto: petworld.dk)

Loppemiddel hund (foto: billigdyrehandel.dk)

Det kradser og klør og gør din hund eller kat utilpas og irritabel. Lopper er et lille insekt, som rigtig mange hunde og katte får. Heldigvis er lopperne nemme at komme af med. Eksempelvis findes loppemidlet Afvantage, der hurtigt gør det af med lopperne.

Hunde og katte skal helst ud og luftes og på sådanne turer løber de ofte ind i andre dyr. Det er godt for dine husdyr, at de møder andre dyr, men derfor også næsten uundgåeligt, at din hund eller kat får lopper. Du skal dog ikke være bekymret for selv at blive ramt af et loppeangreb, da lopperne i høj grad foretrækker den bløde, lune pæls dine husdyr bærer rundt på fremfor din hud.
Når din hund eller kat har fået lopper, betyder det, at en eller flere lopper er begyndt at yngle på husdyret. Lopperne bider for at få næring fra dyret og lægger æg i den lune pæls. Derfor er det vigtig at gøre noget ved problemet med det samme, du opadger det. Ellers risikerer du, at det bare bliver værre.

Advantage loppemiddel er en sprøjte, som du giver katten eller hunden i nakken og som virker lynhurtigt. Efter et døgns tid dør lopperne og begynder at falde af. Dette er afgørende, da loppernes livscyklus nu er brudt og der ikke sker mere formering. Mængden af loppemiddel afhænger af størrelsen på dit husdyr og du skal veje dit husdyr, inden du giver det Advantage, da det skal doseres herefter. Du kan derfor både bruge Advantage til store og små dyr.

Brug Advantage loppemiddel forbyggende

Der findes forskellige slags loppemidler. Nogle foretrækker loppehalsbånd og andre midler. Fordelen ved Advantage er at det også kan bruges forbyggende. Du kan altså give din hund eller kat Advantage loppemiddel uden at husdyret har lopper. Dette er en særlig god idé at give, når din hund eller kat har haft lopper én gang.

Find Advantage loppemiddel 

Find flere loppemiddeler her:

Capstar Vet loppemiddel er bedst

Forebyg loppeangreb med frontline pour-on vet