Slip for gener i hjemmet med en kattebakke 3. marts 2015 3. marts 2015 Mie Jacobsen
Den vigtige kattebakke (foto lavprisdyrehandel.dk)

Den vigtige kattebakke (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvis du allerede har en kat, ved du godt, hvor stort et problem det kan være ikke at have en kattebakke. Og hvis du skal til at købe dig en kat, kan du hurtigt finde ud af det. En kattebakke er en helt universel ting at skulle have til sin kat – især hvis man bor i lejlighed. Det er vigtigt, at din kat ikke går rundt og har ondt i maven, fordi den ikke kan komme ud og gøre det, den nu engang skal – for slet ikke at snakke om, hvis den gør det i hjemmet….!

En kattebakke er smart til dig, der bor i lejlighed

Hvis du bor i lejlighed, finder du nok hurtigt ud af, at det er smart at have en kattebakke. Det er ikke altid lige let for en kat at komme udendørs, når man bor i lejlighed, og hvis man har besluttet sig for at have en hjemmegående kat, skal man også huske, at den skal kunne gøre naturens dyder indendørs – den kan bare i mellemtiden ikke benytte sig af toilettet, så den må ty til en kattebakke.

Find en kattebakke i den rigtige størrelse

Du skal finde en kattebakke, der passer til dit hjem og ikke mindst til din kat. Der findes imidlertid en masse forskellige størrelser af kattebakker, og det smarteste du kan gøre, er at finde en, der hverken er for stor eller lille til din kat. Hvis den er for lille, bliver den svær at tømme og det bliver også svært for din kat at kunne ”føle sig hjemme” i kattebakken. Hvis den bliver for stor, kan den også blive svær at tømme, fordi man ikke rigtigt kan se, hvad der er i den, og fordi din kat måske kommer til at føle sig ”for meget hjemme” i den. Husk at finde en kattebakke, der har den perfekte størrelse til din kat.

Find en kattebakke til din kat her

 

Læs mere om kattebakker her:

En god kattebakke lader din kat besørge behageligt