Super effektivt og billigt loppemiddel til hunde 12. juni 2016 12. juni 2016 Mie Jacobsen
Vælg Capstar, når du skal hjælpe dit kæledyr af med lopper (foto: petworld.dk)

Vælg et godt loppemiddel til din hund (foto: billigdyrehandel.dk)

Det koster at have hund. Men sådan er det. Det behøver bare ikke koste de hvide ud af ørene og være unødvendigt dyrt, fordi det hedder et eller andet smart. Det samme gælder loppemidler. De kan være rigtig dyre, men det behøver de langt fra at være. Heldigvis for det er der konkurrence på markedet og producenterne kæmper om at lave det bedste til prisen. Du kan derfor finde loppemiddel til hunde til overkommelige priser.

Skal du have effektivt og billigt loppemiddel til hunde, så er det en god idé at kigge efter det på nettet. Her er priserne justeres efter konkurrencen og der er ingen ekspedienter, hvis timeløn der skal betales. Vær dog opmærksom på at få læst indholdsfortegnelsen og instruktionerne på hjemmesiden, inden og efter du har fået produktet hjem – for der er jo netop inden ekspedient til at fortælle dig om varen. Heldigvis er det ret nemt at bruge loppemidler og har du hund, så kommer du til at stifte bekendtskab med lopperne mere end én gang i dens levetid.

Loppemiddel til hunde standser kløen

Lopper klør. Det gør de, fordi de sidder lunt inde i hundens pels og suger væske og blod til dig. Og det klør altså. Derfor er det også nemt at se, når din hund har fået lopper: Den klør sig helt vildt og er irriteret over kløen. Det er derfor vigtig, at du får stoppet lopperne hurtigt og inden de har formeret til helt vildt.

Det kan du gøre med loppemiddel. Her findes der forskellige varianter og du skal vælge den type loppemiddel, der passer til dit temperament. Du kan læse mere om loppemidler og hvordan de forskellige typer virker på Billigdyrehandels hjemmeside – de forhandler desuden mange forskellige typer loppemiddler til hunde og du kan få produkterne bragt lige til døren.

Se gode loppemidler her 

Du kan også finde gode loppemidler her:

Capstar til når din kat eller killing har fået lopper

Slip af med lopperne med Advantage loppemiddel