Tag din hund med på køretur med et hundegitter til bil 14. april 2017 14. april 2017 Mie Jacobsen
Gør køreturen mere sikker med et hundegitter (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Gør køreturen mere sikker med et hundegitter (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Det er ikke altid, man lige gider have hund i hele bilen, når man skal på køretur. Både fordi den larmer og som regel ikke kan sidde stille, når først bilen begynder at rulle og fordi den helt sikkert smider hundehår over det hele.

Derfor kan det være en god investering med et gitter til bagagerummet. Så er hunden lukket inde, hvor den ikke kommer i vejen for chaufføren eller resten af bilens besætning. Og samtidig har den så meget plads i bagagerummet, at den ikke føler sig indelukket og kan bevæge sig rundt, hvis den skulle blive urolig.

Derfor er det smart

Der findes flere muligheder for at putte hunden ind bag i bilen, og udover hundegitteret kan man eksempelvis få et bur, som kan sættes bag i bilen. Men det har flere problemer både for jer som ejere og for hunden. I skal bakse med at få buret ind og ud af bilen, hver gang hunden skal med ud og køre. Og samtidig vil hunden føle sig indelukket og vil måske gå endnu mere i panik.
Gitteret er derimod meget nemt, da langt de fleste gitre i dag har mulighede for at pakke det let sammen. I kan endda lade gitteret stå og strække det ud, når hunden skal med.  Det fylder meget lidt i bagagerummet, så der er mulighed for at have indkøbsvarer eller støre ting med uden at skulle pille gitteret ud.

Udover et gitter…

Skal du nok overveje at smide et tæppe ind i bunden af bilen. En hund kan fælde ret meget, og det er ærgerligt, hvis der efter hver køretur er hundehår over det hele. Med et hundetæppe kan du lægge det ind, når hunden skal med.

Derudover hvis din hund har det meget skidt med at køre bil, og det måske er noget I gør relativt ofte, kan I overveje, om hunden skal have noget beroligende, så køreturen ikke bliver så ubehagelig for den.

Kig på de forskellige produkter til at tage din hund med på køretur lige her

Se flere tilbud til hund her:

Capstar hjælper både din hund og din kat af med lopperne

Brug Moser, når du skal pleje din hunds pels